Тази Коледа наистина ще е вълшебна. От онези блажени дни, в

...
Тази Коледа наистина ще е вълшебна. От онези блажени дни, в
Коментари Харесай

Тази Коледа ще е вълшебна!

Тази Коледа в действителност ще е вълшебна. От тези блажени дни, в които празничният дух царува, а ние просто пускаме пакетчето чай във водата и наличието му последователно стартира да я оцветява в причудливи цветове. Междувременно наоколо се носи мирис на преди малко извадени от фурната джинджифилови сладки, а подаръците чакат чинно под елхата.

От обичаните ни магазини  dm знаят какъв брой особено време от годината са коледните празници и по тази причина са ни подготвили изненади. Ако пазаруваме над 35 лева в интервала от 11.11 до 25.12.2021 г.и регистрираме касовия си бон онлайн на  може да спечелим уикенд за двама в СПА Ризорт " Св. Иван Рилски " или във Винарски комплекс " Шато Копса ". 

Можем да изберем от разнообразния подбор на дрогерията, с цел да подготвим дома си за празниците и по този начин да се включим и в томболата за продобиване на тези страхотни награди. В този ред на мисли ви даваме няколко хрумвания, с които да си създадете уместно въодушевление, което да оцвети и най-сивия ден. 

От dm са се погрижили както за най-малките, по този начин и за по-големите, които са запазили детското у себе си, да се насладят на вкусно преживяване. Марката  dmBio  предлага многообразие от здравословна наслада и е първото, което обезпечено ни сграбчва погледа, щом влезем в дрогерията, затова нямаме желание да я подминем.





Защо ли? Истината изисква да признаем, че коледният дух разцъфва на първо време в стомаха. Добрата вест е, че лимитираната празнична серия се грижи както за приповдигнатото ни въодушевление, по този начин и за здравето и красивата ни линия. Съдържанието на продуктите включва съставки от биологично земеделие и е с мисъл към пълноценното хранене. А усетът е в действителност магически!



 

Да обърнем взор и към дома, който също има потребност от напълно малко, с цел да се извърши с приказната празнична атмосфера, която ще споделим с любимите си хора. Какво по-хубаво от аромата на канела в коледните дни? Със сигурност това благоухание ще подтикне някои от нас да развихрят въображението си в кухнята, а други просто да се любуват необезпокоявано на кино вечер на приглушена светлина, в композиция с щипка от обичаната фалшификация, която изпълва с празнични обещания пространството. Profissimo парфюмно олио с мирис на канела е всичко, от което имаме потребност в студените вечери!



Добрият хазаин се познава по подредената с усет маса. Салфетките на трапезата постоянно са имали способността да внесат допълнителен колорит  и да покачат както настроението ни, по този начин и апетита. А благодарение на dm с чисто схващане и без непотребна виновност можем да заложим на салфетки от 100 % рециклиран материал, с мисъл към природата.



След като сме се погрижили за душата, е време да обърнем внимание и на тялото. Комплектът на alverde Verwöhne Dich съдържа душ гел и флуид за тяло с натурални съставки и е скъп асистент в поддържането на естествената хубост, с грижа от природата. Продуктите не съдържат синтетични аромати, оцветители и консерванти, по тази причина са подобаващи и за сензитивна кожа. Ароматът с дестилат от пресен грейпфрут и джинджифил мигновено разсънва сетивата и трансформира грижата под душа и по-късно в същински обред.

 



Като стана дума за ритуали за хубост, с които да се погрижим за тялото си - кремът за ръце е най-хубавият другар на всяко момиче, без значение дали го носим в дамската си чанта непрекъснато или го нанасяме вечер, преди потапянето в благословен сън след дълъг работен ден. В лимитираната серия Magic Forest на марката Balea откриваме и крем за ръце, с възвишен мирис, който неизбежно ще се трансформира в нашия правилен асистент в битката със сухата кожа през зимата.



Няма по какъв начин да пропуснем да зарадваме и мъжете в живота си. Както добре знаем, те са известни с това, че слагат преди всичко практичността. Комплектът Gillette King C е основан точно с мисъл за техните потребности  -  включва измиващ гел за брада, еликсир за брада, гребенче и несесер, който може да се употребява още дълго по-късно. Сетът на Gillette King C е попадение тъкмо в задачата, когато желаете да изненадата мъжете в живота си и да им напомните какъв брой доста ги обичате.

 



 

 

С поддръжката на dm
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР